• Cupcake Addicts Tilburg slider 1
  Cupcake Addicts
  Cupcakes Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 2
  De
  Lekkerste
  Cupcakes
  Uit
  Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 3
  Keuze
  Uit
  Een
  Groot
  Assortiment
 • Cupcake Addicts Tilburg Sfeer
 • Cupcake Addicts Tilburg Cupcaketaart
 • Cupcake Addicts Tilburg terras
 • Cupcake Addicts Tilburg winkel
 • Cupcake Addicts Tilburg etalage
 • Cupcake Addicts Tilburg koffie
 • Cupcake Addicts Tilburg muur
 • Cupcake Addicts Tilburg succes
 • Cupcake Addicts Tilburg vitrine met taart
 • Cupcake Addicts Tilburg zitgelegenheid

Link Drinks Cupcakes

Niet meteen het ergste denken! Onze Link Drinks zijn niet zo link! Ze bevatten geen alcohol en het zijn erg uiteenlopende smaken. Je moet er alleen wel van houden!

Ooit al gehoord van Wintergreen? Dan is het zeker tijd om deze Canadese frisdrank nu te proberen.
Liever spelen op veilig? Hou het dan maar lekker bij karamel of koffie!
Toch liever iets Italiaans? Wat dacht je dan van een verse tiramisu cupcake bij een heerlijk kopje koffie?

Er is geen beter moment dan het vier-uurtje om lekker te genieten van deze cupcakes.

Cupcake Tilburg Tira Misusu Icon

Tira Misusu

Iedereen van de het Cupcake Addicts team heeft zijn eigen cupcake. De cupcake van Sophie is tiramisu. Nee, Sophie heeft geen Italiaanse roots. Dit recept heeft ze gecreëerd omdat ze gek is op tiramisu. Er zijn veel manieren om tiramisu te maken zoals bijvoorbeeld met alcohol of zonder alcohol. Onze tiramisu cupcake bevat geen alcohol. Ook heeft deze topping geen echte boter creme maar eerder een room creme om zo goed mogelijk een klassieke tiramisu te benaderen. Het resultaat mag er wezen. "Tira Misusu Cupcake" is afgewerkt met cacaopoeder, zoals bij de echte tiramisu het geval is!

Cupcake Tilburg Suprising Caramel Icon

Surprising Caramel

Onze "Surprising Caramel Cupcake" is lekker schattig versiert. De Surprising Caramel heeft ons al vaak het compliment van "lekkerste cupcake" opgeleverd. Deze cupcake vraagt de meeste tijd en aandacht om te maken want de karamel cupcake is de enigste cupcake met een verassing op de bodem.
Wil je weten wat deze verrassing is? Try and discover! But hey, don't tell anyone! It's our secret!

Cupcake Tilburg My Mokka Icon

My Mokka

Een van onze favoriete smaken is mokka. Het is dan ook vrij logisch dat de mokka cupcake een eigen leven ging leiden. De My Mokka Cupcake is een groot succes. Mokka is een eersteklas koffieboon die wij verwerken in de cupcake. “My Mokka” is niet te bitter en heerlijk romig. De structuur pas perfect bij een heerlijk kopje koffie! Als jij gek bent op mokkakoffie, dan is de "My Mokka Cupcake" iets voor jou!

Cupcake Tilburg Cassandra's Wintergreen Icon

Cassandra's Wintergreen

Cassandra heeft in Canada gewoond. Daar is ze voor het eerst in aanraking gekomen met wintergreen. In canada zijn ze er gek op! Wintergreen lijkt op rootbeer. In Nederland is het bijna niet bekend. Rootbeer is een frisdrank op basis van vanille-extracten, zoethout, muskaatnoot, sassafras, anijs en andere plantensoorten. Het is een hele sterk sprekende smaak en je moet er van houden. Deze cupcake lust je of lust je niet. Durf jij "Cassandra's Wintergreen Cupcake" te proberen?

Cupcake Tilburg Coole Cola Icon

Coole Cola

Cola was een van de moeilijkste smaken om perfect te krijgen omdat het een vloeistof is. Een druppel cola teveel in het deeg en de cupcake mislukt of erger... 1 druppel cola te weinig en je proeft de smaak niet. Wanneer mensen onze cola cupcake zien, laten ze eerst uitschijnen dat het niet naar cola zal smaken. Dat noemen we "de vooroordelen", maar het leuke is dat klanten na de eerste hap verbaasd zijn dat de cupcake ook echt naar cola smaakt. Vooral kids zijn gek op onze coole cola. Zeg nu zelf is het niet "cool" om een cola cupcake op te snoepen?

Cupcake Tilburg Honing-Mutn Icon

Honing-Munt

Honing-munt is een cupcake waarbij de cake 0,00% pure suiker bevat: deze cupcake is opgebouwd uit enkel en alleen honing. Uiteraard is honing ook een suiker, maar in onze ogen is deze toch een stuk gezonder. Voor de topping wordt uiteraard wel suiker gebruikt omdat er anders geen mooie toef opgespoten kan worden. De muntsmaak is doordringend van smaak en sluit perfect aan bij de honing cupcake.