Assortiment Cupcake Producten

Assortiment en gelegenheden

Cupcakes Addicts is gefascineerd door alles wat met cupcakes te maken heeft. Omdat we zo obsessief bezig zijn met ons vak kunnen we er alle kanten mee op. Voor elke gelegenheid kunnen we cupcakes creëren door ons uitgebreide assortiment. Ook zijn wij bereid te experimenteren met smaken die niet op onze menukaart staan.

Dus als je een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeestje, babyshower, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bruiloft, evenement of iets anders hebt en je hebt geen zin in de klassieke taart? Wees dan gewoon origineel met leuke stijlvolle of speelse cupcakes! Het voordeel van cupcakes is dat die in tegenstelling tot een taart niet eerst aangesneden moet worden. Je kan er meteen aan beginnen zonder je handen vuil te maken! Dus pak een cupcake en begin maar vast te eten! Geef je wensen door en wij zullen iets prachtigs creëren! We hebben meer dan 40 smaken dus alles is mogelijk!

Voor gelegenheden waar je veel cupcakes voor nodig heeft, willen wij graag iets extra doen zodat je er zeker van bent dat je de juiste cupcakes uitkiest. Wij organiseren dan een persoonlijke proeverij en daarbij mag je 8 smaken uitkiezen (meer cupcakes tegen meerprijs). De kostprijs hiervan bedraagt €20,00 en is voor twee personen. Ideaal voor bruiloften zodat je zeker de lekkerste cupcakes voorschoteld aan je gasten op jullie grote dag.

Belangrijke gebeurtenissen

divider-services1200

Gedurende het jaar zijn er allerlei belangrijke gebeurtenissen waar je iets extra speciaal voor wil doen: verjaardagen, feestdagen, bruiloften, babyshowers en noem het maar op. Voor deze bijzondere gebeurtenissen willen wij altijd iets extra speciaal doen en maken wij cupcakes en taarten op maat. Zo kunnen wij eender welke gewenste cupcake smaak creëren of eender welk thema in een taart verwerken. Voor deze belangrijke gebeurtenissen vragen wij altijd wel goed op voorrand te bestellen zodat wij er iets prachtigs voor kunnen maken!

Proeverij

divider-works1200

Elke taart staat voor een bijzondere gelegenheid. Wilt u zeker weten dat u de goede keuze maakt dan kan u altijd van te voren deelnemen aan een proeverij. We hebben proeverijen voor cupcakes én voor taarten. Hiervoor mag u een aantal smaken doorgeven (max 8) en dan maken wij de gewenste lekkernij voor u in cupcake- of taartvorm. Tijdens deze proeverij kan u uw wensen kenbaar maken: thema, kleur, aantal lagen, smaak, vulling, verhuur etageres, al dan niet bezorgen Een proeverij bedraagt € 20,00 en is geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht om een taart of cupcakes bij ons af te nemen.

Onze Cupcakes

 

Zie hier onze categorieën cupcakes en lees over elke cupcake in detail


Taart op maat

 

Wij maken taarten totaal naar uw voorkeur. Elke taart wordt met grote zorg door ons met de hand gemaakt.


Belgische Bonbons

 

Hier vind je onze overheerlijke bonbons, de smaken en de prijzen


Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich