Het Cupcake Addict team!

Cupcake addicts is een dynamisch team van jonge creatievelingen die fantaseren over toekomst, dromen en idealen. Een van die ideeën was de droom om een eigen zaak te openen. Zonder dat iedereen het besefte, hadden we een gezamenlijke passie: uren koken in de keuken. En dan het liefste die heerlijke zoete lekkernijen! Dus daar moesten we iets mee doen... Twee jaar verdiepten we ons in allerlei smaken, trends, ingredienten, dieten... en we gingen gelijk aan de slag. We staken uren, dagen, weken en maanden tijd in het perfectioneren van onze cupcakes. Zodoende zijn cupcakes onze specialiteit geworden! Vrienden en kennissen waren de eerste proefkonijnen. In het begin viel dat niet mee en hadden we eigenlijk stiekem wel medelijden met wat we hun voorschotelden maar naarmate de tijd verstreek, begonnen we de "cupcake" beter te begrijpen en ging het steeds beter en beter. Meer en meer mensen begonnen te vragen wanneer we we onze eigen winkel zouden openen...


Na twee jaar lang experimenteren om de beste cupcakes te creëren, is het dan eindelijk zover: onze eigen cupcakewinkel kwam er! Verslaafd als we zijn aan deze heerlijke zoete dingetjes, was het niet meer dan logisch om onze cupcakerie "Cupcake Addicts" te noemen. En weet je wat nog leuker is? De mensen die bij ons komen proeven, raken er ook verslaafd aan!

Behalve ons dagelijks wisselend assortiment, hebben we nog veel meer lekkers! Zo hebben we ook een assortiment van echte Belgische chocolade cupcake bonbons! Naast deze heerlijke lekkernijen hebben we ook een miniwinkel waarbij we allerlei toebehoren verkopen voor het maken van de lekkerste cupcakes! Benieuwd naar al dat lekkers? Kom gewoon gezellig een keertje langs.

Disclaimer: cupcakes eten kan verslavend werken.

Sophie Cupcake Addicts Tilburg

Sophie

Sophie is Belgische en Belgie is onder andere bekend door de chocolade.
Zie jij de bui al hangen?
Er wordt in al onze cupcakes alleen maar Belgische chocolade gebruikt. Dit komt de smaak ten goede. De specialiteit van Sophie is de toef topping op de cupcakes te plaatsen. Gek genoeg heeft sophie geen Belgische cupcake ontworpen maar wel een Italiaanse. Gewoon omdat ze gek is op tiramisu.
"Sophie's Tiramisu cupcake" laat je heerlijk dromen over Italie.

Mike Cupcake Addicts Tilburg

Mike

Mike is onze marketeer. Hij zorgt voor de bekendheid van Cupcake Addicts.
Mike mocht ook zijn eigen cupcake ontwerpen en de keuze was snel gemaakt. Hij is gek op mokka dus "My Mokka cupcake" werd geboren.
Toch heeft hij deze niet bedacht tijdens een kopje koffie!

Cassandra Cupcake Addicts Tilburg

Cassandra

Cassandra is onze deegkoningin. Ze heeft in Canada gewoond en heeft van daaruit heel wat bakervaring meegebracht. Zij leerde het team om echt te kijken naar het deeg en bijv ingrediënten goed te mixen. Dankzij haar advies werd Kasomica alleen maar beter. Zo is de rest van het team bekend geraakt met de smaak "wintergreen". Het spreekt voor zich dat Cassandra een Canadese cupcake wilde creeren en zo is "Cassandra's Wintergreen" aan zijn naam gekomen.

Ieder heeft zijn eigen specialiteit en voor ons werkt dat in ons voordeel.
We leren van elkaar ombeter te worden. Zo vult iedereen elkaar perfect aan!
Als je meer wil weten over ons of over de cupcakes, aarzel niet om ons te contacteren.
Wij staan je graag te woord. Nu gaan wij weer verder bakken, kijk gerust rond en hopelijk zien we je snel weer!