• Cupcake Addicts Tilburg slider 1
  Cupcake Addicts
  Cupcakes Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 2
  De
  Lekkerste
  Cupcakes
  Uit
  Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 3
  Keuze
  Uit
  Een
  Groot
  Assortiment
 • Cupcake Addicts Tilburg Sfeer
 • Cupcake Addicts Tilburg Cupcaketaart
 • Cupcake Addicts Tilburg terras
 • Cupcake Addicts Tilburg winkel
 • Cupcake Addicts Tilburg etalage
 • Cupcake Addicts Tilburg koffie
 • Cupcake Addicts Tilburg muur
 • Cupcake Addicts Tilburg succes
 • Cupcake Addicts Tilburg vitrine met taart
 • Cupcake Addicts Tilburg zitgelegenheid

Tuti Fruity Cupcakes

Vind je het ook zo lastig om elke dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit te eten? Begrijpelijk.
In deze hectische maatschappij heb je amper nog tijd voor jezelf om goed voor je eigen te zorgen.
Bovendien is fruit best saai en eentonig behalve als je er een cupcake van maakt. Daarom hebben we deze speciale categorie ontworpen: de "Tuti Fruity"!

Hier vind je alle fruitsoorten onder een noemer. Misschien maakt dit het makkelijker om aan de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit te voldoen.

Onze cupcakes bevatten echt fruit in een prachtig jasje. Dat moet je toch gewoon proberen?

Cupcake Tilburg Lime de Luxe Icon

Lime de Luxe

De "Lime De Luxe Cupcake" is de meest verassende smaak in ons assortiment. Limoen wordt geassocieerd met een zurige citrusvrucht. We waren bang dat deze cupcake dus te zuur zou worden. We bakten en bakten en uiteindelijk kwam er een erg luxueuze cupcake om de hoek kijken! Lime de Luxe is een frisse cupcake geworden, perfect voor de warme zomermaanden als je even verkoeling nodig hebt.

Cupcake Tilburg Roosje Framboosje Icon

Roosje Framboosje

De "Roosje Framboosje Cupcake" heeft ook haar eigen unieke verhaal. We hadden een prachtige frambozen cupcake ontworpen maar we wisten niet wat we als topping wilden gebruiken. Een echte framboos valt meestal dicht of scheurt snel. Dat wilden we voorkomen dus we wilden iets anders en besloten te boetseren. Het roosje in combinatie met de groene blaadjes sprak ons onmiddellijk aan en zo is Roosje Framboosje ontstaan.

Cupcake Tilburg Si! Troentje Icon

Si! Troentje

Zuur en zoet is erg moeilijk samen te combineren. het ene heft het andere op. Ja, toch is het gelukt met onze citroensmaak. Si! Troentje werd geboren. Door de zuurzoete smaak is Si! Troentje erg verfrissend en een echte aanrader in de zomer! Of gewoon als je van een zuurzoete smaak houdt natuurlijk!

Cupcake Tilburg Juicy Orange Icon

Juicy Orange

De Juicy Orange ziet er anders uit dan de andere cupcakes. De fondant topping is zo gemaakt dat de gehele cupcake ook echt lijkt op een sinaasappel. De "Juicy Orange Cupcake" heeft een frisse, doordringende smaak. Het is de meest verfrissende cupcake in ons assortiment. Je proeft meteen dat de sinaasappel cupcake vers is. Hiermee bedoelen we dat er geen kleurstoffen of smaakstoffen zijn toegevoegd. Cupcakes zonder smaakstoffen of kleurstoffen zijn zeldzaam. Daarom is de sinaasappel cupcake uniek voor zijn soort! Afhankelijk van de sinaasappeloogst is deze cupcake de ene keer wat zoeter dan de andere keer. Maar een ding is zeker: Het is een echte authentieke cupcake!

Cupcake Tilburg Romantic Strawberry Icon

Romantic Strawberry

De meest sprookjesachtige cupcake is zeker en vast de aardbeien cupcake. Deze cupcake heeft iets idyllisch. Misschien komt dit door de roze kleur of omdat aardbeien vrijwel altijd geassocieerd worden met romantiek. Het punt is dat onze "Romantic Strawberry Cupcake" altijd gemaakt wordt met verse rode aardbeien. De overdreven zoete aardbeientopping past perfect bij de zachte cupcake. De aardbeiencupcake wordt geperfectioneert door roodroze hartjes die schattig gestrooid zijn over de topping. Op de Romantic Strawberry cupcake wordt je gewoon zelf verliefd! Om geen ruzie te krijgen met je vriend(in) geef je hem/haar er maar beter ook een!

Cupcake Tilburg Water Meloen Icon

Water Meloen

De watermeloen lijkt van A tot Z op een echte meloen: een groene cake met een rode toef. Om het gehele watermeloen effect te versterken is deze cupcake gedecoreerd met zwarte sprinkels zodat het lijkt alsof je de pitten opeet, met dat verschil dat deze "pitjes" wel lekker zijn! Watermeloen is een tijdelijke smaak die we alleen hebben wanneer het seizoen het toelaat.

Cupcake Tilburg Seizoen Meloen Icon

Seizoen Meloen

Seizoen meloen is zoals de naam het zegt een smaak de we alleen in een bepaald seizoen hebben. Dit doen we omdat bepaalde fruitsoorten alleen in bepaalde perioden de beste kwaliteit kunnen geven en dat is nou net wat we graag willen bieden: kwaliteit! Net zoals "Si! Troentje" is deze smaak erg verfrissend en gewild in de zomer.