• Cupcake Addicts Tilburg slider 1
  Cupcake Addicts
  Cupcakes Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 2
  De
  Lekkerste
  Cupcakes
  Uit
  Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 3
  Keuze
  Uit
  Een
  Groot
  Assortiment
 • Cupcake Addicts Tilburg Sfeer
 • Cupcake Addicts Tilburg Cupcaketaart
 • Cupcake Addicts Tilburg terras
 • Cupcake Addicts Tilburg winkel
 • Cupcake Addicts Tilburg etalage
 • Cupcake Addicts Tilburg koffie
 • Cupcake Addicts Tilburg muur
 • Cupcake Addicts Tilburg succes
 • Cupcake Addicts Tilburg vitrine met taart
 • Cupcake Addicts Tilburg zitgelegenheid

Mixy Machy Cupcakes

Onder de Mixy Machy categorie verstaan we alle cupcakes die we niet kunnen classificeren tot de andere vijf categorieën. De Mixy Machy is de meest diverse categorie. Je vind er "Bubble Gum", de "Stroopwaffel Cupcake" maar ook de "Sweet Nougat" en de "Cotton Candy" zijn van de partij.

Ja, je kan er alle kanten mee op! We hebben zelfs muisjes op onze Cheesecake!
De toppingen kennen vele kleurtjes. Van wit tot een driekleur van roze, blauw en geel. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Het is geweldig voor een uitbundige party of juist een elegant feest! Let’s dance!

Cupcake Tilburg Bubble Gum Icon

Bubble Gum

De "Bubble Gum Cupcake" is onze kameleon cupcake. Het is de enige in het assortiment die verschillende kleuren kan aannemen. Als wij zin hebben in een roze Bubble Gum, dan zal hij er roze uit zien, maar hebben wij zin een babyblauwe cupcake, dan is hij babyblauw. De Bubble Gum cupcake kan dus alle kleuren van de regenboog hebben. Laat je verassen door onze dagelijks verschillende creaties. Oh en vergeet niet dat er bovenop de cupcake een kauwgomballetje ligt. Zo heb je na het eten van je cupcake nog lekker lang plezier!

Cupcake Tilburg Cotton Candy Icon

Cotton Candy

De "Cotton Candy Cupcake" is de meest zoete cupcake die er is. Voor echte zoetekauwen is deze cupcake onmisbaar! De Cotton Candy bestaat meestal uit drie vrolijke kleurtjes topping. De suikerspinsmaak proef je erg goed terug in de topping en in de cupcake zelf. Je hoeft dus niet naar de kermis te gaan voor een suikerspin! Wedden dat als je deze probeert, je alleen nog maar Cotton Candy cupcakes wil?

Cupcake Tilburg Say CHEESEcake Icon

Say CHEESEcake

Ook zo gek op kaas? Onze muisjes ook! Gelukkig is het geen echte muis maar een heerlijk muisje van fondant! Daar kan je toch niet bang voor zijn? Als je deze muisjes ziet, moet je spontaan beginnen met lachen. Neem een foto van jou en de cheese cupcake en zeg "Say CHEESEcake!". Wedden dat iedereen meelacht?

Cupcake Tilburg Verbaas Speculaas Icon

Verbaas Speculaas

De "Verbaas Speculaas Cupcake" heeft niet voor niets zijn naam te danken aan het verbazingwekkende resultaat dat we bereikt hebben met het ontwerpen van deze speculaas cupcake. Toen we heel wat mensen onze Verbaas Speculaas cupcake lieten proeven, wilden ze meteen ons recept hebben. Helaas is dat beroepsgeheim, maar we kunnen jullie wel blijvend verassen met onze speculaas cupcake want hij is niet alleen voor de sinterklaasmaand! Oef, gelukkig maar!

Cupcake Tilburg Sweet Nougat Icon

Sweet Nougat

"Sweet Nougat Cupcake" is de perfecte benaming voor onze nougat cupcake. We hadden een klant en die lustte absoluut geen nougat totdat… ze onze cupcake proefde. De nougat is subtiel verwerkt in de cupcake. Er zitten verse amandelen in en toch is dit een totaal andere cupcake dan de "Amai Amandel" cupcakes. De Sweet Nougat is erg zacht en romig. En weet je wat die klant zei? Dat dat de beste cupcake was die ze ooit had geproefd! Ook nieuwsgierig geworden naar onze sweet nougat? Probeer hem dan lekker uit!

Cupcake Tilburg Droppie Woppie Icon

Droppie Woppie

De "Droppie Woppie Cupcakes" kunnen er ingewikkeld uitzien. Soms maken we gekke speelse cupcakes door de veters te knopen, op andere dagen willen we juist erg stijlvol zijn en maken we er sierlijke strikjes mee. Afhankelijk van onze dag en afhankelijk van onze bui, zal de topper er anders uitzien. Gelukkig blijft de smaak van de cupcake en de topping wel even dropperig! Met een Droppie Woppie cupcake in de hand voel je je als een kind in de snoepwinkel. Even terug dromen naar die goeie ouwe tijd van vroeger!

Cupcake Tilburg Stroopwaffel Icon

Stroop Waffel

We konden maar niet zwijgen over de Stroop Waffel cupcake die we wilden ontwerpen! We gingen aan de slag en na veel pogingen hadden we de perfecte stroopwafel cupcake gecreeerd! Niemand kon zijn waffel erover houden want iedereen was dol enthousiast. De cupcake bevat zachte stroopwafeltjes in combinatie met karamel. Op de topping plaatsen we een stroopwafel koekje met een karameldip. Dus hou je waffel en geniet van de overheerlijke "Stroop Waffel Cupcake"!

Cupcake Tilburg Marsje Peintje Icon

Marsje Peintje

Dit recept hebben we gekregen van Sinterklaas omdat alle leden van Cupcake Addicts erg braaf zijn geweest dit jaar. Hij heeft ons dit recept gegeven om jong en oud te laten genieten van zijn specialiteiten. Sinterklaas heeft ons verteld dat we "Marsje Peintje" het hele jaar mogen verkopen! Daarom is hij niet alleen te verkrijgen in december maar ook in de andere maanden! Wat een lieve man is Sinterklaas toch!

Cupcake Tilburg Ooh Oreo Icon

Ooh Oreo

"Ooh Oreo Cupcakes" was de reactie die we kregen van onze eerste klant. De klant zette zulke grote ogen op dat de Oreo’s bijna even groot waren als haar eigen ogen. En zodoende hebben we onze Oreo cupcakes "Ooh Oreo" genoemd. Oreo is een koekje met een heel eigen smaak. Het bestaat uit twee chocoladekoekjes met daartussen een witte crème. De structuur hebben we nagebootst in onze Ooh Oreo cupcake. Probeer hem maar uit en straks zeg jij ook "Ooh Oreo!"

Cupcake Tilburg Marsmmm Hellow Icon

Marsmmm Hellow

Marshmallow in een cupcake? Probeer hem uit en je zwijmelt weg "marsmmmmmmm" tot iemand je wakker schudt en roept "hellow!". Je schrikt wakker en constateert dat de ander de cupcake heeft opgegeten. Dat gebeurt je geen twee keer en volgende keer zorg je er zeker voor dat je Marsmmmm Hellow niet meer wordt gestolen!