• Cupcake Addicts Tilburg slider 1
  Cupcake Addicts
  Cupcakes Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 2
  De
  Lekkerste
  Cupcakes
  Uit
  Tilburg
 • Cupcake Addicts Tilburg slider 3
  Keuze
  Uit
  Een
  Groot
  Assortiment
 • Cupcake Addicts Tilburg Sfeer
 • Cupcake Addicts Tilburg Cupcaketaart
 • Cupcake Addicts Tilburg terras
 • Cupcake Addicts Tilburg winkel
 • Cupcake Addicts Tilburg etalage
 • Cupcake Addicts Tilburg koffie
 • Cupcake Addicts Tilburg muur
 • Cupcake Addicts Tilburg succes
 • Cupcake Addicts Tilburg vitrine met taart
 • Cupcake Addicts Tilburg zitgelegenheid

Choco Choc Cupcakes

Chocolade wordt vaak gezien als boosdoener in de wereld waarin "gezond leven" centraal staat. In de loop der jaren zijn er heel wat theorieen ontwikkeld waarbij de ene na de andere theorie onderuit werd gehaald. Maar weet je wat wel bewezen is? Pure chocolade is juist gezond en het wordt erg aangeprezen door dokters omdat het goed is voor je hart. Dus ontzeg deze lekkere cupcakes niet!

Ze zijn gemaakt van 'UTZ' -gecertificeerde chocolade. Op deze manier draagt Cupcake Addicts bij tot (h)eerlijke handel. Boeren die er hard voor werken om hun steentje bij te dragen aan mens en milieu verdienen het om gesteund te worden.

Neem een lekkere chocolade cupcake en je verkeerd in een mum van tijd in een Choco Choc!

Cupcake Tilburg White Sensation Icon

White Sensation

Je hebt melk chocolade en je hebt pure chocolade maar vaak wordt de witte chocolade vergeten. Onze "White Sensation Cupcake" bestaat alleen uit deze goddelijke substantie. Ook onze witte chocolade is 'UTZ' -gecertificeerd. Omdat wij eerlijke handel financieren, werken wij ook aan een beter milieu. Daar wordt iedereen toch alleen maar beter van?

Cupcake Tilburg Knuffel Truffel Icon

Knuffel Truffel

Deze truffel cupcake is echt om te knuffelen. De "Knuffel Truffel Cupcake" is gemaakt van slagroomtruffels die worden gestoken in een chocoladejasje. De truffel cupcake is zo zacht en sweet als een babyknuffel. Hij heeft alles wat een goede cupcake nodig heeft: chocolade, tikje slagroom en een knaller van een topper. Hij smelt in de mond. Het stukje truffel op de toef maakt de Knuffel Truffel cupcake helemaal af!

Cupcake Tilburg Banana Choc Icon

Banana Choc

Het kenmerk van Cupcake Addicts bestaat uit een cupcake en een topping die dezelfde smaak hebben. Onze "Banana-Choc Cupcake" bestaat uit een chocolade cakeje met een bananen-topping. Dat is niet echt Cupcake Addicts zou je op het eerste ogenblik denken. Toch hebben we hier nadrukkelijk voor gekozen omdat een bananen cakeje in combinatie met een bananen-topping iets teveel van het goede was. Een chocolade cakeje in combinatie met een bananen-topping was echter de creme de la creme! Zodoende is deze combinatie geboren!

Cupcake Tilburg Kitty Kat Icon

Kitty Kat

Neenee, de "Kitty Kat Cupcake" is geen cupcake voor katten. De cupcake is 100% voor mensen en bestaat uit knapperige KitKat wafeltjes. Laat je verleiden door de hemelse smaak. De topping bevat chocolade KitKat-kruimels en zorgt voor een afwisselende textuur. De Kitty Kat is geen katje om zonder handschoenen vast te pakken! Euhm... alhoewel je hem wel kan opeten zonder handschoenen hoor!

Cupcake Tilburg Sowieso Bueno Icon

Sowieso Bueno

De leden van het Cupcake Addict team waren het er allemaal unaniem over eens. Er moest en zou sowieso een Bueno cupcake gecreeerd worden! De "Sowieso Bueno Cupcake" heeft genoeg redenen om verliefd te worden op deze cupcake! Wat denk je van een wafeltje, een hazelnootvulling, chocolade en een heerlijke roomcreme? Deze smaaksensatie laat je niet los en je snakt naar meer!

Cupcake Tilburg Crispy Maltesers Icon

Crispy Maltesers

Maltesers zijn heerlijk knapperig aan de binnenkant. Dat kenmerk hebben we gebruikt om verwerken in de "Crispy Malteser Cupcake". We vonden dat deze cupcake iets anders verdiende dan het typische Cupcake Addict uiterlijk. We maakten een torentje van Malteserbolletjes op de cupcake en creƫerden op een originele wijze een Crispy Malteser cupcake!