Tutti Fruity Cupcakes

divider-services1200

Vind je het ook zo lastig om elke dag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit te eten? Begrijpelijk.
In deze hectische maatschappij heb je amper nog tijd voor jezelf om goed voor je eigen te zorgen.
Bovendien is fruit best saai en eentonig behalve als je er een cupcake van maakt. Daarom hebben we deze speciale categorie ontworpen: de “Tuti Fruity”!

Hier vind je alle fruitsoorten onder een noemer. Misschien maakt dit het makkelijker om aan de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit te voldoen.

Onze cupcakes bevatten echt fruit in een prachtig jasje. Dat moet je toch gewoon proberen?

Romantic Strawberry

De meest sprookjesachtige cupcake is zeker en vast de aardbeien cupcake. Deze cupcake heeft iets idyllisch. Misschien komt dit door de roze kleur of omdat aardbeien vrijwel altijd geassocieerd worden met romantiek. Het punt is dat onze ``Romantic Strawberry Cupcake`` altijd gemaakt wordt met verse rode aardbeien. De overdreven zoete aardbeientopping past perfect bij de zachte cupcake. De aardbeiencupcake wordt geperfectioneert door roodroze hartjes die schattig gestrooid zijn over de topping. Op de Romantic Strawberry cupcake wordt je gewoon zelf verliefd! Om geen ruzie te krijgen met je vriend(in) geef je hem/haar er maar beter ook een!

Roosje Framboosje

De ``Roosje Framboosje Cupcake`` heeft ook haar eigen unieke verhaal. We hadden een prachtige frambozen cupcake ontworpen maar we wisten niet wat we als topping wilden gebruiken. Een echte framboos valt meestal dicht of scheurt snel. Dat wilden we voorkomen dus we wilden iets anders en besloten te boetseren. Het roosje in combinatie met de groene blaadjes sprak ons onmiddellijk aan en zo is Roosje Framboosje ontstaan.

Lime De Luxe

De ``Lime De Luxe Cupcake`` is de meest verassende smaak in ons assortiment. Limoen wordt geassocieerd met een zurige citrusvrucht. We waren bang dat deze cupcake dus te zuur zou worden. We bakten en bakten en uiteindelijk kwam er een erg luxueuze cupcake om de hoek kijken! Lime de Luxe is een frisse cupcake geworden, perfect voor de warme zomermaanden als je even verkoeling nodig hebt.

Si? Troentje!

Zuur en zoet is erg moeilijk samen te combineren. het ene heft het andere op. Ja, toch is het gelukt met onze citroensmaak. Si! Troentje werd geboren. Door de zuurzoete smaak is Si! Troentje erg verfrissend en een echte aanrader in de zomer! Of gewoon als je van een zuurzoete smaak houdt natuurlijk!

Swartzwalder Kirch

Swartzwalder Kirsch is van Zwitserse makelij, alleen hebben we er natuurlijk onze eigen draai aan gegeven: een chocoladecake met echte rode kersen en een zeemzoete roze topping. Stiekem zijn we erg trots op deze cupcake want hij zier er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook verrukkelijk! Voor de echte zoetekauw is dit een aanrader!

Juicy Orange

De Juicy Orange ziet er anders uit dan de andere cupcakes. De fondant topping is zo gemaakt dat de gehele cupcake ook echt lijkt op een sinaasappel. De ``Juicy Orange Cupcake`` heeft een frisse, doordringende smaak. Het is de meest verfrissende cupcake in ons assortiment. Je proeft meteen dat de sinaasappel cupcake vers is. Hiermee bedoelen we dat er geen kleurstoffen of smaakstoffen zijn toegevoegd. Cupcakes zonder smaakstoffen of kleurstoffen zijn zeldzaam. Daarom is de sinaasappel cupcake uniek voor zijn soort! Afhankelijk van de sinaasappeloogst is deze cupcake de ene keer wat zoeter dan de andere keer. Maar een ding is zeker: Het is een echte authentieke cupcake!

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich