Sweet Specials Cupcakes (Limited Editions)

divider-services1200

Sweet specials zijn cupcakes die de naam “ limited edition “dragen. De meeste van deze cupcakes komen maar een paar keer per jaar aan bod en deze maken we dus ook niet op bestelling. De meeste sweet specials gaan uit het assortiment. Dit staat ook aangegeven bij elke cupcake. Dus als we een sweet special in de winkel hebben, profiteer ervan! Je weet nooit wanneer je de laatste op hebt!

Miss Exclusive

Mister exclusive is getrouwd met zijn witte bruidje miss exclusive. Dit exclusief stel bevat de meest exclusieve smaken. Miss exclusive is de zachte vrouwelijke versie met een prijskaartje van €4,00 omdat ze verfijnd en geraffineerd is. Hierdoor was mister exclusive gecharmeerd. De pure smaak van rafaello. De combinatie van kokos en amandel. Sweet, soft and intense!

Mister Exclusive

De ``Mister Exclusive Cupcake`` heeft de meest geraffineerde smaak van alle cupcakes. Het is voor de echte fijnproevers. Het principe ``Wie het eerst komt, wie het eerst maalt`` is hier van kracht. Als uw voorganger besluit de cupcake te nemen, dan moet u helaas wachten tot de volgende dag. Deze cupcake kan niet besteld worden in grote aantallen. Slechts 1 per dag. Good Luck!
De Mister Exclusive Cupcake is een afwijkende cupcake. Deze kost niet €2,50 euro maar €4 euro.

Tirami Susu

Tirami Susu is de enige cupcake waar Sophie 100% alleen mee aan de slag is gegaan omdat ze gek is op tiramisu. Er zijn veel manieren om tiramisu te maken zoals bijvoorbeeld met alcohol of zonder alcohol. Onze tirami susu cupcake bevat geen alcohol. Ook heeft deze topping geen echte botercreme maar eerder een roomcrème om zo goed mogelijk een klassieke tiramisu te benaderen. Het resultaat mag er wezen. De irami Susu Cupcake is afgewerkt met cacaopoeder, zoals bij de echte tiramisu het geval is!

Cassandra's Wintergreen

Cassandra heeft in Canada gewoond. Daar is ze voor het eerst in aanraking gekomen met wintergreen. In canada zijn ze er gek op! Wintergreen lijkt op rootbeer. In Nederland is het bijna niet bekend. Rootbeer is een frisdrank op basis van vanille-extracten, zoethout, muskaatnoot, sassafras, anijs en andere plantensoorten. Het is een hele sterk sprekende smaak en je moet er van houden. Deze cupcake lust je of lust je niet. Durf jij ``Cassandra's Wintergreen Cupcake`` te proberen?

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich