Onze Seizoentjes Cupcakes

divider-services1200

Zoals de naam al zegt zijn onze seizoentjes aan het seizoen onderhevig. Er zitten winterse smaken bij maar ook typisch zomerse smaken zoals de watermeloen. We kiezen speciaal voor seizoensgebonden cupcakes omdat deze cupcakes de hoogste kwaliteit hebben rond specifieke maanden. En we willen jullie natuurlijk alleen maar het lekkerste serveren!

Salted Chococaramello

De Salted Chococaramello is een smaak die onze volgers op facebook gekozen hebben. Samen met Maggie, de bedenker van deze smaak, zijn we aan de slag gegaan. Dat begon met het maken van vloeibare gezouten karamel die de basis werd voor onze cupcake. Binnenin werd onze cupcake daarmee opgevuld. Wanneer je een hap neemt, loopt deze goddelijke massa eruit. Om de cupcake extra speciaal te maken kozen we voor een gezouten chocoladetopping. Sweet, salt and sooo good!

Water Meloen

De watermeloen lijkt van A tot Z op een echte meloen: een groene cake met een rode toef. Om het gehele watermeloen effect te versterken is deze cupcake gedecoreerd met zwarte sprinkels zodat het lijkt alsof je de pitten opeet, met dat verschil dat deze ``pitjes`` wel lekker zijn! Watermeloen is een tijdelijke smaak die we alleen hebben wanneer het seizoen het toelaat.

Seizoen Meloen

Seizoen meloen is zoals de naam het zegt een smaak de we alleen in een bepaald seizoen hebben. Dit doen we omdat bepaalde fruitsoorten alleen in bepaalde perioden de beste kwaliteit kunnen geven en dat is nou net wat we graag willen bieden: kwaliteit! Net zoals ``Si! Troentje`` is deze smaak erg verfrissend en gewild in de zomer.

Droppie Woppie

De ``Droppie Woppie Cupcakes`` kunnen er ingewikkeld uitzien. Soms maken we gekke speelse cupcakes door de veters te knopen, op andere dagen willen we juist erg stijlvol zijn en maken we er sierlijke strikjes mee. Afhankelijk van onze dag en afhankelijk van onze bui, zal de topper er anders uitzien. Gelukkig blijft de smaak van de cupcake en de topping wel even dropperig! Met een Droppie Woppie cupcake in de hand voel je je als een kind in de snoepwinkel. Even terug dromen naar die goeie ouwe tijd van vroeger!

Peper Nootje

Peper Nootje had heel wat noten op zijn zang voor we hem konden creëren. De ene mislukking na de andere: te droog, te speculaas,.. totdat de Sint ons zijn recept gaf! Deze mogen we gebruiken op voorwaarde dat de Pieten elk jaar weer pepernoten cupcakes mogen uitdelen aan de kinderen. Dat vonden we natuurlijk geweldig en wij zijn trots en dankbaar dat we het recept van Sinterklaas hebben gekregen!

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich