Nut Cups Cupcakes

divider-services1200

Heb je een noten-allergie? Dan mag je helaas deze cupcakes niet eten.
Voor onze “Nut Cups” gebruiken wij verse noten. Als je elke dag een portie nootjes eet, dan is dat erg gezond want ze bevatten veel vitaminen E en B.
Ook leveren ze ijzer aan. Ijzer is nodig om een goede weerstand op te bouwen en zorgt voor energie.

We proberen de cupcakes zo ambachtelijk mogelijk te maken dus we pellen de pistachenootjes met de hand! Zo blijven de meeste voedingstoffen bewaard.

De nootjes proef je rijkelijk in de “Nut Cups” cupcakes en in de topping!

Amai Amandel

De ``Amai Amandel Cupcake`` zegt het zelf al: Amai, wat proef ik amandel! Voor de mensen die niet goed weten wat dit Belgische woordje ‘amai’ betekend, het heeft veel betekenissen maar de betekenis van ``verwondering`` is het meest op zijn plek. Als je deze cupcake proeft, ben je net zo verwonderd!

Perfecto Pistaccio

Er moet iets mis zijn met je smaakpapillen als je geen pistache proeft in onze ``Perfecto Pistaccio Cupcake``. Niet elke pistache cupcake smaakt naar pistache. Daar zijn grote verschillen in. Bij onze Perfecto Pistaccio proef je de nootjes zowel in de topping als in de cupcake zelf. We pellen elke dag met de hand een grote hoeveelheid pistachenootjes om op ambachtelijke wijze de perfecte pistache cupcakes te creeren. En weet je wat nog leuker is aan onze pistache cupcakes? De pistache cupcake ziet zelfs groen van de nootjes! Hopelijk worden jouw vrienden niet groen van jaloezie als ze je van een Perfecto Pistaccio zien smullen!

Cocos Sjanel

Onze ``Cocos Sjanel Cupcake`` is een erg stijlvolle cupcake. De topping is bedolven onder de cocos schilfers. Het gekleurde bloemetje maakt er iets modieus van. Als je je vriend(in) eens een bloemetje wil geven, waarom geef je dan geen Cocos Sjanel? Hij of zij zal er intens van genieten!

Stolen Hazelnut

Heel lang geleden was er eens een eekhoorn en die wilde graag hazelnootjes. Totdat hij onze hazelnoot cupcake tegenkwam. Hij stal alle hazelnootjes die erop lagen en besloot toen een wintervoorraad aan te leggen. We hebben het de eekhoorn nooit kwalijk genomen, want het beestje weet natuurlijk wel wat lekker is. Onze ``Stolen Hazelnut Cupcake`` is voor de echte hazelnootverslaafden onder ons!

Sweet Nougat

``Sweet Nougat Cupcake`` is de perfecte benaming voor onze nougat cupcake. We hadden een klant en die lustte absoluut geen nougat totdat… ze onze cupcake proefde. De nougat is subtiel verwerkt in de cupcake. Er zitten verse amandelen in en toch is dit een totaal andere cupcake dan de ``Amai Amandel`` cupcakes. De Sweet Nougat is erg zacht en romig. En weet je wat die klant zei? Dat dat de beste cupcake was die ze ooit had geproefd! Ook nieuwsgierig geworden naar onze sweet nougat? Probeer hem dan lekker uit!

Marse Peintje

Dit recept hebben we gekregen van Sinterklaas omdat alle leden van Cupcake Addicts erg braaf zijn geweest dit jaar. Hij heeft ons dit recept gegeven om jong en oud te laten genieten van zijn specialiteiten. Sinterklaas heeft ons verteld dat we ``Marsje Peintje`` het hele jaar mogen verkopen! Daarom is hij niet alleen te verkrijgen in december maar ook in de andere maanden! Wat een lieve man is Sinterklaas toch!

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich