Mixy Machy Cupcakes

divider-services1200

Onder de Mixy Machy categorie verstaan we alle cupcakes die we niet kunnen classificeren tot de andere vijf categorieën. De Mixy Machy is de meest diverse categorie. Je vind er “Bubble Gum”, de “Little Red” maar ook de “Say CHEESEcake” en de “Cotton Candy” zijn van de partij.
Ja, je kan er alle kanten mee op!

 

De toppingen kennen vele kleurtjes. Van wit tot een driekleur van roze, blauw en geel. Je kunt het zo gek niet bedenken.

 

Het is geweldig voor een uitbundige party of juist een elegant feest! Let’s dance!

Say CHEESEcake

Toen er echte Amerikanen in onze winkel de say CHEESEcake proefden, verscheen er onmiddellijk een lach op hun gezicht. Dit was de eerste keer dat ze in Nederland de enige echte Amerikaanse cheesecake proefden. Alles wat ze in Nederland hadden geproefd dat “cheesecake” heette evenaarde hun Amerikaanse cheesecake niet. Ze gingen op de foto en zeiden op zn amerikaans “say “CHEESE”cake”. *flits* En de foto was genomen.

Bubble Gum

De ``Bubble Gum Cupcake`` is onze kameleon cupcake. Het is de enige in het assortiment die verschillende kleuren kan aannemen. Als wij zin hebben in een roze Bubble Gum, dan zal hij er roze uit zien, maar hebben wij zin een babyblauwe cupcake, dan is hij babyblauw. De Bubble Gum cupcake kan dus alle kleuren van de regenboog hebben. Laat je verassen door onze dagelijks verschillende creaties. Oh en vergeet niet dat er bovenop de cupcake een kauwgomballetje ligt. Zo heb je na het eten van je cupcake nog lekker lang plezier!

Cotton Candy

De ``Cotton Candy Cupcake`` is de meest zoete cupcake die er is. Voor echte zoetekauwen is deze cupcake onmisbaar! De Cotton Candy bestaat meestal uit drie vrolijke kleurtjes topping. De suikerspinsmaak proef je erg goed terug in de topping en in de cupcake zelf. Je hoeft dus niet naar de kermis te gaan voor een suikerspin! Wedden dat als je deze probeert, je alleen nog maar Cotton Candy cupcakes wil?

Little Red

De kleinste en schattigste onder de Red Velvets. Little Red leunt het meest aan bij de originele receptuur van dé red velvet. Deze cupcake is totaal niet te vergelijken met onze eigen ontworpen Red Velvet. Little red is verfijnd van smaak en snoezig door het strikje. Voor ons is het de “Baby Der Cupcakes” met een hoge “aaah” factor.

Verbaas Speculaas

De ``Verbaas Speculaas Cupcake`` heeft niet voor niets zijn naam te danken aan het verbazingwekkende resultaat dat we bereikt hebben met het ontwerpen van deze speculaas cupcake. Toen we heel wat mensen onze Verbaas Speculaas cupcake lieten proeven, wilden ze meteen ons recept hebben. Helaas is dat beroepsgeheim, maar we kunnen jullie wel blijvend verassen met onze speculaas cupcake want hij is niet alleen voor de sinterklaasmaand! Oef, gelukkig maar!

Marsmmm Hellow

Marshmallow in een cupcake? Probeer hem uit en je zwijmelt weg ``marsmmmmmmm`` tot iemand je wakker schudt en roept ``hellow!``. Je schrikt wakker en constateert dat de ander de cupcake heeft opgegeten. Dat gebeurt je geen twee keer en volgende keer zorg je er zeker voor dat je Marsmmmm Hellow niet meer wordt gestolen!

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich