Link Drinks Cupcakes

divider-services1200

Niet meteen het ergste denken! Onze Link Drinks zijn niet zo link! Ze bevatten geen alcohol en het zijn erg uiteenlopende smaken. Je moet er alleen wel van houden! We hebben stijlvolle smaken zoals champagne maar ook wat klassieke smaken zoals karamel of koffie.

 

Er is geen beter moment dan het vier-uurtje om lekker te genieten van deze cupcakes.

Coole Cola

Cola was een van de moeilijkste smaken om perfect te krijgen omdat het een vloeistof is. Een druppel cola teveel in het deeg en de cupcake mislukt of erger... 1 druppel cola te weinig en je proeft de smaak niet. Wanneer mensen onze cola cupcake zien, laten ze eerst uitschijnen dat het niet naar cola zal smaken. Dat noemen we ``de vooroordelen``, maar het leuke is dat klanten na de eerste hap verbaasd zijn dat de cupcake ook echt naar cola smaakt. Vooral kids zijn gek op onze coole cola. Zeg nu zelf is het niet ``cool`` om een cola cupcake op te snoepen?

Suprising Caramel

Onze ``Surprising Caramel Cupcake`` is lekker schattig versiert. De Surprising Caramel heeft ons al vaak het compliment van ``lekkerste cupcake`` opgeleverd. Deze cupcake vraagt de meeste tijd en aandacht om te maken want de karamel cupcake is de enigste cupcake met een verassing op de bodem.
Wil je weten wat deze verrassing is? Try and discover! But hey, don't tell anyone! It's our secret!

Chique Champagne

Onze Chique Champagne is de eyecatcher tijdens feestdagen. Perfect bij stijlvolle borrelmomenten. Een gouden gloed schittert over onze romige topping. De cupcake proeft niet te bitter maar heeft een sprankelende en frisse smaak. Proost!

My Mokka

Een van onze favoriete smaken is mokka. Het is dan ook vrij logisch dat de mokka cupcake een eigen leven ging leiden. De My Mokka Cupcake is een groot succes. Mokka is een eersteklas koffieboon die wij verwerken in de cupcake. “My Mokka” is niet te bitter en heerlijk romig. De structuur pas perfect bij een heerlijk kopje koffie! Als jij gek bent op mokkakoffie, dan is de ``My Mokka Cupcake`` iets voor jou!

Honing Munt

Honing-munt is een cupcake waarbij de cake 0,00% pure suiker bevat: deze cupcake is opgebouwd uit enkel en alleen honing. Uiteraard is honing ook een suiker, maar in onze ogen is deze toch een stuk gezonder. Voor de topping wordt uiteraard wel suiker gebruikt omdat er anders geen mooie toef opgespoten kan worden. De muntsmaak is doordringend van smaak en sluit perfect aan bij de honing cupcake.

Stroop Caramel

Stroop-Caramel is een unieke combinatie waarbij de stroopwafel en de karamel goed tot hun recht komen. Je wordt iedere keer weer verrast want de ene keer krijg je een stroopwafelcake met een carameltopping en de andere keer krijg je een caramelcake met een stroopwafeltopping. Laat je gewoon verrassen!

Copyright Cupcake Addicts | Tel: 06-38640356 | BTW: 856113207B01 | KVK: 65440234 | Gerealiseerd door Media Ostrich